PerfectView CRM koppeling met Online Succes

PerfectView CRM koppeling met Online Succes

logo-perfectviewPerfectView CRM is de marktleider in Nederland op het gebied van CRM Software. Uiteraard mocht een koppeling tussen PerfectView en Online Succes daarom niet ontbreken!

Een aantal voordelen van de koppeling met PerfectView:

  • Vul PerfectView eenvoudig met nieuwe relevante leads
  • Direct inzicht in bezochte pagina’s in jouw CRM
  • Bespaar tijd en verhoog je verkoopproductiviteit

Je kunt Online Succes én PerfectView beiden kosteloos uitproberen.

Hoe integreer je PerfectView CRM met Online Succes?

Je hebt jouw PerfectView API key, Database id en User id nodig om aan de slag te gaan met de PerfectView integratie. Je vindt deze gegevens in PerfectView bij Instellingen->Applicatie->Modules. Zorg dat het vinkje bij “API” is aangevinkt. Vul dan jouw PerfectView API key, Database id en User id in bij jouw bedrijfsprofiel.

Je kunt nu bij de gegevens van een bedrijf die jouw website heeft bezocht de button ‘Voeg toe aan PerfectView’ gebruiken om een lead toe te voegen aan PerfectView:

perfectview-1-btn

Het venster dat opent, controleert of een bedrijf al als organisatie aanwezig is in PerfectView.
Zo niet, dan wordt het bedrijf toegevoegd. In de notitie wordt een update geplaatst met bezochte pagina’s als het bedrijf wel al aanwezig is in PerfectView als organisatie.

perfectview-2-modal

Uiteindelijk vind je het bedrijf op deze manier terug in PerfectView:

perfectview-3-prospect

We versturen de informatie over de bezochte pagina’s van een lead mee naar PerfectView in een notitie die je kunt bekijken bij het tabje “Extra info” van een lead. Het weergeven van notities via “Extra info” staat standaard uit in PerfectView. Om de notities bij een lead in PerfectView te bekijken, kun je de PerfectView gebruikersinterface aanpassen. Klik dan bij “Instellingen” op “Applicatie”. Klik onderaan op “Tabbladen” en zet bij “Extra info bij relaties registreren” een vinkje. Het kan soms even duren voordat deze functionaliteit is doorgevoerd in PerfectView.

perfectview-4-tabbladen-notities

Online Succes integreert met nog meer CRM systemen en formulieren oplossingen. Daarnaast is een koppeling naar andere systemen eenvoudig te realiseren via onze API. Heb je vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Vond je dit interessant?

Meld je hier aan voor de Online Succes Blog notificaties. Je ontvangt elke 14 dagen een e-mail met ons nieuwste artikel en nieuws over Online Succes.

Frank is ondernemer en mede-oprichter van Online Succes: B2B marketing software die je nieuwe verkoopkansen aanreikt. Hij heeft veel ervaring met online marketing, leadgeneratie en het ontwikkelen van software. Frank deelt zijn kennis graag en schrijft o.a. onze e-books en blogs.

Reageren

Wat zijn jouw gedachten over dit artikel? Deel ze hier met andere lezers!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Alles weten over hoe je B2B leads genereert?

Ja, ik ben akkoord dat ik e-mails van Online Succes ontvang

Download dan de gratis Ultieme B2B leadgeneratie gids met meer dan 60+ pagina’s over:

  • De exacte stappen om continu online leads te genereren
  • Hoe je jouw leads uiteindelijk in sales verandert
  • Hoe NXP Semiconductors, CustomerGauge en PerfectView succesvol leads genereren