LeadLogic

Het teweegbrengen van groei, dat is de reden dat LeadLogic het levenslicht zag. Het laten groeien van LeadLogic, maar ook het laten groeien van bedrijven waar we voor werken binnen de online wereld. Groeien met focus. Waarom? Een simpel maar duidelijk antwoord. Omdat het leuk is.

Groei staat nooit stil. Een focus, nieuwe ontwikkelingen en kijken hoe het nog beter kan. Tevreden zijn met hoe het gaat? Ja, dat zijn we voor twee dagen en dan weer door. Want we kunnen altijd optimaliseren. De ontwikkelingen binnen online marketing staan nooit stil en daarom doen wij dat ook niet.

We zijn nuchter. Bekwaam, bedaard en realistisch. Arrogante mannen in pak die veel blabla hebben maar weinig doen, dat zijn wij niet. Nee, voor zulke mensen willen we zelfs niet werken. Dat is dan misschien wel weer een beetje arrogant. Maar juist door die keuze te maken, werken we voor bedrijven waar we samen één doel hebben; realistisch groeien. Er samen voor gaan. Schouders eronder. Meters maken.

LeadLogic is anders doordat we eerlijk zijn. Eerlijk tegen elkaar, maar ook tegen de klant. We staan even stil als het goed gaat, maar we staan langer stil bij de optimalisaties. We schromen niet om de klant te vertellen dat we ergens niet achter staan. We zijn eerlijk, maar altijd met opbouwende feedback. Zouden we vaker stil moeten staan bij ons succes? Ja, eigenlijk wel.

Voor een mega creatief concept, bedacht buiten de kaders en super likable ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wij werken zeker mee aan grootse concepten, maar met data als vertrek- en eindpunt. We bieden creatieve oplossingen, maar houden niet van mooi uitziende en dure concepten, die in praktijk weinig tot niets opleveren. Nee, wij zijn een strategische partner met ideeën die realistisch, effectief en kostenefficiënt zijn.

Onze basis is het Groeimodel. Een zelf ontwikkeld model dat structuur geeft voor onze klanten én voor onze collega’s. We vullen het groeimodel samen met de klant in en denken mee in hun businessmodel. Juist het verder denken dan alleen de behaalde conversies, dat advies vind je bij ons. Wij denken met de klant mee, juist dat stapje verder.

Groei is en blijft onze focus. Daarom geloven we ook in onze collega’s. Talenten die opgroeien in de digitale wereld en precies weten wat er speelt door hun eigen ervaringen. Senioren die hun sporen hebben verdiend en die kennis willen overdragen. Samen zijn we een team. Samen zijn we LeadLogic.

Laat LeadLogic contact met je opnemen

LeadLogic - partner van Online Succes
Jeroen Bos - LeadLogic - partner van Online Succes

Jeroen Bos
LeadLogic

06 29055461

Harderwijkerweg 141
3852 AB Ermelo

Plan routewww.leadlogic.nl/
2020
Platinum
 Online marketing bureau
 Conversie optimalisatie, Customer strategy, Online marketing
 Gelderland, Nederland

Ontvang onze beste tips over B2B leadgeneratie

Ja, ik vind het prima om jullie e-mails te ontvangen.

In dit gratis eBook van 79 pagina’s ontdek je alles over B2B leadgeneratie.

Maak je nog geen gebruik van Online Succes?