Sales automation

Sales Automation

Zet eenvoudig een lead generatie motor aan waar sales je eeuwig dankbaar voor is

Met Sales Automation verander je in een B2B leadgeneratie eindbaas. Alle bedrijven die je site bezoeken markeert onze software automatisch als lead op basis van door jou opgestelde criteria en komen vervolgens automatisch in jouw CRM. In 5 minuten zet je een hyper getargete leadgeneratie motor aan waar sales je eeuwig dankbaar voor is. Ook kun je ervoor kiezen om de leads via Slack of e-mail aan je collega’s op een presenteerblaadje aan te leveren. Dit is next level leadgeneratie!

Een continue stroom van relevante leads

Wil jij ook geen tijd verspillen aan het doorzoeken van alle bedrijven die jullie site bezoeken? Met Sales Automation van Online Succes selecteer en distribueer je leads automatisch. Het bespaart je elke dag kostbare tijd en je weet zeker dat je leads genereert waarmee je jouw salesteam echt blij maakt!

Dagelijks een pot met goud in je CRM

Hoe zou het zijn als je elke dag nieuwe leads in je CRM klaar hebt staan van bedrijven die echt interesse hebben in je product of dienstverlening? Met Sales Automation van Online Succes is dit realiteit en begint de dag van je salesteam voorspoedig. Gebruik je geen CRM? Geen probleem, je kunt de leads ook via Slack of e-mail op een presenteerblaadje aanleveren.

Kwalificeer bedrijven automatisch met 180 datapunten

Online Succes geeft je meer dan 180 datapunten om relevante leads te selecteren. Dit zijn criteria zoals SBI branche code, provincie, gemeente, gebruikte technologie, AdWords budget of bezochte pagina’s. Op basis hiervan kwalificeer je een bedrijf automatisch als lead en zet je het klaar voor opvolging. Deze oplossing is echt uniek!

Maak jezelf in 5 minuten legendarisch

De bedrijven herkenning van Online Succes in combinatie met de Sales Automation add-on is de snelste manier om je leadgeneratie activiteiten naar een hoger plan te tillen. Het zorgt voor een leadkanaal dat super relevante leads genereert waar jouw sales team je eeuwig dankbaar voor gaat zijn – zonder dat het je tijd of moeite kost.

Sales Automation zelf proberen?

Ja, maak mijn proefpakket aan

Meer weten?

Ga verder met de tour