Stageplaats Software Startup

VERVULD

Helaas, deze stage is momenteel niet beschikbaar. We houden deze pagina online i.v.m. toekomstige beschikbare stage plaatsen in ons team. Ben je hierin geïnteresseerd? Laat dan je gegevens achter via oranje knop hieronder. Thanks!


Altijd al willen weten hoe het eraan toegaat in een startup? Dan is dit je kans. Wij zijn een software startup die bedrijven helpt klanten te werven met behulp van slimme software en big data.

Laat je gegevens achter

Wat ga je doen?

Dagelijks help je bij het optimaliseren van onze software. Dit betekent het controleren van onze datapartners en onze algoritmes. Je helpt daarnaast bij het testen en verbeteren van het systeem. Verder help je bij de eerstelijns ondersteuning van onze klanten en ben je mede verantwoordelijk voor de inhoud van onze website en support portaal.

Wie zoeken wij?

Je volgt een HBO of WO opleiding in communicatie, Nederlands, reclame, bedrijfskunde, algemene economie, management of marketing. Je houdt de ontwikkelingen op het gebied van het web nauw in de gaten, bent nieuwsgierig en ondernemend. Verder vind je het leuk om kleine puzzeltjes te ontrafelen en weet je wat je uit je stage wilt halen.

De ideale kandidaat is iemand die de wereld wil veranderen maar eerst wat ervaring wil opbouwen. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. De stage duurt 6 maanden en je kunt direct starten.

Je beschikt over de volgende kennis en ervaring:

  • Je hebt ervaring in data-entry werk;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent nauwkeurig, gedisciplineerd en zorgvuldig.

Wat bieden wij jou?

Een mooie stageplek bij een coole startup. Aan het begin van je stage maken we samen een plan zodat jij ook jouw persoonlijke doelen tijdens je stage realiseert. Je draait mee in het team en krijgt daarbij eigen taken en verantwoordelijkheden. Online Succes heeft haar kantoor in een zeer inspirerende werkomgeving aan de Nieuwe Gracht 3 in Haarlem (3x uitgeroepen tot beste werkplek van NL).

Stagevergoeding: 300 euro per maand op basis van 5 dagen per week.

Bedrijfsprofiel

Online Succes is een software startup die bedrijven helpt klanten te werven met behulp van slimme software en big data. We houden kantoor in hartje Haarlem in een inspirerende werkomgeving die 3x is uitgeroepen tot beste werkomgeving van Nederland.

Wil jij je ervaring delen, je talenten inzetten en jezelf verder ontwikkelen bij Online Succes en spreekt dit profiel je aan?
Laat je gegevens achter

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet gewaardeerd.