Integraties

Integraties

Creëer een krachtige lead generatie machine met de integraties van Online Succes

Combineer Online Succes met je CRM en je hebt een lead generatie motor waar sales blij van wordt. Het werkt direct met deze apps:

 

Plaats leads supersnel in je CRM systeem

Plaats eenvoudig extra leads in je CRM zonder dat je sales team nieuwe software hoeft te leren.

Je bespaart kostbare tijd en sluit naadloos aan op je bestaande sales proces.

 

Inzicht welke keywords, banners en campagnes échte klanten opleveren

Met de Google Ads integratie van Online Succes leg je de direct de link tussen betaalde kliks en herkende bezoekers. Je ziet nu precies welke bedrijven én contacten op keyword en banner niveau met jouw advertentie campagnes in aanraking komen.

Het stelt je in staat om het budget van jouw Google Ads campagnes te optimaliseren en jouw advertentie inspanningen positief te beïnvloeden.

 

Communiceer leads via Slack of Microsoft Teams

Met de Slack en Microsoft Teams integratie ontvangt jouw sales team de meest relevante leads eenvoudig via hun favoriete messaging app. Combineer de Slack integratie met een automatisering en je hebt een lead generatie motor waar sales superblij van wordt.

 

Real-time notificaties op je mobiel

Ontvang real time notificaties op je smartphone van de personen en de bedrijven die je website bezoeken. Met de Pushover app regel je dit eenvoudig en neemt sales op het juiste moment contact op om de deal te sluiten.

 

Ontsluit informatie via onze APIs en dataplatform

Wil je een ander systeem van onze data voorzien? Dat kan met behulp van onze APIs en dataplatform. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Probeer het gratis, let’s go!

30 dagen gratis  •  Upgrade vanaf € 39 p/m

Maak jouw proefaccount »

Bekijk alle prijzen