Automatisering

Automatisering

Zet eenvoudig een lead generatie motor aan waar sales je eeuwig dankbaar voor is

Met een automatisering zet je in 5 minuten een hyper getargete leadgeneratie motor aan waar je sales team je eeuwig dankbaar voor is. Bedrijven en personen die je site bezoeken markeert Online Succes automatisch als lead op basis van door jou opgestelde criteria. Indien gewenst zet Online Succes deze leads vervolgens klaar in je CRM voor opvolging. Ook kun je ervoor kiezen om deze leads via Slack of e-mail aan je collega’s op een presenteerblaadje aan te leveren.

Een continue stroom van relevante leads

Wil jij ook geen tijd verspillen aan het doorzoeken van alle bedrijven en personen die jullie site bezoeken? Met een automatisering selecteer en distribueer je leads automatisch. Het bespaart je elke dag kostbare tijd en je weet zeker dat je leads genereert waarmee je jouw salesteam echt blij maakt.

Dagelijks een pot met goud in je CRM

Hoe zou het zijn als je elke dag nieuwe leads in je CRM klaar hebt staan van bedrijven die echt interesse hebben in je product of dienstverlening? Met Sales Automation van Online Succes is dit realiteit en begint de dag van je salesteam voorspoedig. Gebruik je geen CRM? Geen probleem, je kunt de leads ook via Slack of e-mail op een presenteerblaadje aanleveren.

Kwalificeer bedrijven automatisch met 180 datapunten

Online Succes geeft je meer dan 180 datapunten om relevante leads te selecteren. Dit zijn criteria zoals SBI branche code, provincie, gemeente, gebruikte technologie, Google Ads budget of bezochte pagina’s. Op basis hiervan kwalificeer je een bedrijf automatisch als lead en zet je het met een automatisering klaar voor opvolging.

Maak jezelf in 5 minuten legendarisch

De bedrijven en personen herkenning van Online Succes in combinatie met een automatisering is de snelste manier om je leadgeneratie activiteiten naar een hoger plan te tillen. Het zorgt voor een leadkanaal dat super relevante leads genereert waar jouw sales team je eeuwig dankbaar voor gaat zijn – zonder dat het je tijd of moeite kost.

Begin vandaag nog met Online Succes

Vraag gratis proefpakket aan

Nieuwsgierig naar andere functies?

Ga naar data verrijking