Over ons

Wij zijn Online Succes, leuk
je te ontmoeten

Ons leren kennen? Lees alles over hoe ons avontuur begon, waar we in geloven en wie deel uitmaakt van ons team.

Online Succes is onderdeel
van Companda

Online Succes is een product van Companda en sinds 2014 op de markt. Ruim 600 bedrijven maken gebruik van onze software.

Dit is wat ons drijft

Onze missie is om een vooruitstrevend technologiebedrijf te zijn dat oplossingen maakt waar mensen van houden. Onze visie is dat we klantrelaties helpen ontwikkelen met krachtige software, data en API’s.

We geloven dat we het verschil maken met onze support. Ons team is vriendelijk, respectvol en helpen je waar anderen stoppen. Zo maken we impact.

Alex Vermeule
Oprichter Online Succes

Ons Big Hairy Audacious
Goal (BHAG)

Grootse ambities vanuit Haarlem! In 2030 willen wij de beste werkgever van deze stad zijn. Daarbij zetten we in op dat maandelijks 100.000 personen onze oplossingen gebruiken.

 

Ontmoet het team

Maak kennis met het team achter Online Succes dat altijd klaar staat voor onze klanten.

 

 

Ons verhaal in het kort

Opgericht in 2014 en gestart met onze de missie om de beste partner te zijn in het vinden en herkennen van nieuwe (potentiële) klanten uit websitebezoeken. De motor achter onze herkenning is ons proactive matching algoritme en is uniek in de wereld.

Online Succes is niet zomaar een SaaS-bedrijf. We zijn trots op onze roots uit Haarlem en vinden dit de fijnste plek om tech te ontwikkelen en om te leven. We zijn een divers en agile team en zorgen voor elkaar net zoals familie dat doet. Dit resulteert in hechte banden en betere resultaten dan wanneer alle teamleden individueel van elkaar zouden werken.

We zijn best een beetje nerdy en houden van techniek. We staan op de schouders van reuzen zoals Amazon Web Services en ontwikkelen dagelijks met plezier onze software. Remote werken is al jaren onze standaard en als we samen willen zijn gaan we naar kantoor, de stad in of naar het strand.

Inmiddels bedienen we meer dan 600 klanten met onze software en delen we met plezier onze kennis op het gebied van b2b sales en marketing via blogs, ebooks, whitepapers en webinars. De combinatie van software ontwikkeling en kennisdeling is iets waar we dagelijks enorm veel plezier in beleven.

Online Succes gratis proberen?

Je gebruikt onze oplossing 30 dagen zonder enige verplichting.

Start jouw gratis proefaccount »