Website leads

Website leads

Genereer website leads in 3 stappen uit jouw website bezoekers

Het grootste deel van jouw website bezoekers verlaten de site zonder het invullen van een formulier voor een brochure, offerte of contactaanvraag. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die slechts bezig zijn zich te oriënteren op het onderwerp of mensen die nog twijfelen tussen verschillende aanbieders en hun beslissing nog even uit willen stellen.

Met de website leads van Online Succes stellen we je in staat de mensen die je website verlaten zonder contact op te nemen toch te bereiken. Dit doen wij via onze software aan de hand van de volgende drie eenvoudige stappen:

1. Bezoekers laten informatie achter

Mensen die jouw website bezoeken laten altijd informatie achter waarmee jij (samen met Online Succes) website leads kunt herkennen. Een belangrijk signaal is het IP-adres.

Wij hebben inmiddels ruim 5 jaar ervaring met het koppelen van IP-adressen naar bedrijfsdata. Dit doen we met onze slimme, zelflerende software en met de menselijke hand op basis van openbare informatie. We koppelen vervolgens met de grootste bedrijfsinformatie database van Nederland: die van de Kamer van Koophandel.

2. De bezoekers informatie koppelen wij voor je aan een bedrijf

Niet iedereen die jouw website bezoekt is een bedrijf. Er kunnen bijvoorbeeld particulieren tussen zitten. Dit filteren wij allemaal voor jou zodat je uiteindelijk echt de bedrijven overhoudt die je eventueel kunt benaderen om je product of dienst te verkopen.

We leveren je echter nog veel meer informatie van dit bedrijf: naast de bezochte pagina’s krijg je van ons suggesties voor contactpersonen om te benaderen, sociale media profielen, branche informatie, aantal werknemers, vanuit welke bron ze jouw website bezoeken en nog veel meer.

Het is uiteraard ook mogelijk om te filteren welke website leads je te zien krijgt zodat je alleen de contactgegevens van relevante bezoekers krijgt. Uiteindelijk krijg je deze website leads in je mailbox of rechtstreeks in jouw favoriete CRM systeem.

 

3. Volg de leads op voor nieuwe klanten

Met de website leads kun je vervolgens zelf aan de slag. Je kunt de websitebezoekers eenvoudig opbellen om telefonisch je product of dienst aan te bieden, waarbij je direct in kan springen op de specifieke wensen van je potentiële kans: je weet namelijk waar de interesse ligt door de bezochte pagina’s op jouw website. Op deze manier is de kans dat het websitebezoek van deze lead uiteindelijk toch eindigt in een aankoop ineens veel groter.

Meer dan 2.000 bedrijven vertrouwen op Website Leads van Online Succes

Zorg net als onderstaande bedrijven dat jouw potentiële klanten zich speciaal voelen met de software van Online Succes. Begrijp hun wensen, ontdek nieuwe kansen en neem op het juiste moment contact op.

  • "Online Succes levert ons elke dag nieuwe relevante leads op een presenteerblaadje aan."
    Hans-Willem de LintHans-Willem de LintCommercieel directeur @ Mttm.nl

Website leads van Online Succes proberen?  Vraag gratis proefaccount aan