Waarom Online Succes hét alternatief voor SalesFeed is

Wat ons zo bijzonder maakt dat je zou willen overstappen van Salesfeed naar Online Succes? Een aantal redenen op een rij:

 • Betere bedrijfsherkenning – Kwaliteit boven kwantiteit
 • Naadloze integratie – Maak Online Succes écht onderdeel van je bedrijfsprocessen
 • Gunstigere prijsstelling – Voor iedere cent meer rendement
 • Super (klant)vriendelijk team – Je kiest uiteindelijk voor het bedrijf dat het beste bij je past

Betere bedrijfsherkenning

Waar alternatieve software waaronder SalesFeeds schermen dat zij de meeste bedrijven herkennen, zegt dat helaas niet zoveel over de kwaliteit. Meer leads betekent niet automatisch meer omzet.

Zo kan het gebeuren dat de IP-gegevens van een websitebezoeker aan het verkeerde bedrijf worden gekoppeld. Hierdoor denk je dat je een nieuwe lead hebt, terwijl het bedrijf in kwestie nooit jouw website heeft bezocht.

Online Succes focust zich daarom vooral op de kwaliteit van de data die wordt verzameld. Naast ons zelfgemaakte algoritme controleert datavalidatie team van Online Succes iedere match van IP-adressen. Maak kennis met ons validatieteam, de kans is groot dat je nog eens met ze in contact komt.

En dankzij onze goede relatie met de KvK ontvangen wij wekelijks updates van hun database, waardoor de gekoppelde data altijd up-to-date is.

Succesvolle integratie

Waar Online Succes zich ook als alternatief van SalesFeed in onderscheidt zijn de vele integratiemogelijkheden. Inmiddels hebben wij meer dan 20 CRM integraties, waardoor onze software met (bijna) alle CRM’s integreert.

Daarnaast legt onze Google Ads integratie direct de juiste link tussen betaalde kliks en herkende bezoekers. Het stelt je in staat om het budget van jouw Google Ads campagnes te optimaliseren en nog beter te laten renderen.

Wat ook helpt bij een naadloze integratie van Online Succes in jouw bedrijfsprocessen is ons gratis onboarding proces. Je krijgt één uur persoonlijke begeleiding door een van onze teamleden en daarnaast uitgebreide documentatie, zoals een handige handleiding.

Gunstigere prijsstelling

Door onze focus op kwaliteit zijn onze prijzen niet gebaseerd op de hoeveelheid verkeer per maand op je website, maar op het aantal bedrijven dat onze software herkent. In tegenstelling tot SalesFeed is het aantal bezochte pagina’s bij Online Succes zelfs onbeperkt! Op deze manier haalt jouw bedrijf uiteindelijk een veel hoger rendement uit onze software.

Daarnaast krijg je in vergelijking met SalesFeed in al onze pakketten extra sales tools tot je beschikking die jouw leven makkelijker maken, zoals notificaties per e-mail en push. 

Verder zit je bij Online Succes nergens aan vast, want dat vinden wij zelf ook niet prettig. Wij hanteren daarom flexibele contracten, waarbij je zelfs een dag van tevoren kunt opzeggen. 

Online Succes prijzen alternatief SalesFeed

Samen een team

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden willen wij dat onze klanten maximaal online succes hebben. Om dat te realiseren is een goed maar ook klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat cruciaal. 

Het is dan ook geen wonder dat Online Succes door klanten al jaren wordt geprezen voor zijn super (klant)vriendelijke team!

Stap vandaag nog over naar hét SalesFeed alternatief

Overstappen van SalesFeed naar Online Succes is daarbij een fluitje van een cent. Je kunt Online Succes zelfs gratis uitproberen, om op deze manier onze resultaten direct met die van SalesFeed te vergelijken.

Probeer hét alternatief voor SalesFeed vandaag nog 30 dagen gratis uit!

Hulp nodig om over te stappen?

Heb je nog meer vragen of Online Succes voor jouw bedrijf het beste alternatief is voor Salesfeed? Onze Customer Succes Manager Wessel Werlemann heeft een antwoord op al je prangende vragen! Neem direct contact met hem op via de chatbox, 023 55 100 55 of support@onlinesucces.nl.

SalesFeed Online Succes alternatief

Marketing automation uitproberen?  Vraag gratis proefaccount aan

Meer dan 2.000 bedrijven vertrouwen op Online Succes


Werkt samen met de apps die je al gebruikt


 • "Online Succes is een no-brainer als je meer klanten wilt."
  Nico MaessenNico MaessenCo-founder & Managing Partner Oogst online
 • "Alsof je dagelijks een pot met goud in je inbox krijgt."
  Leopold van OostenLeopold van OostenCo-owner Legalloyd
 • "Het team van Online Succes is extreem service gericht en helpt je inhoudelijk ook echt stappen te maken met lead generatie".
  Paul FreekePaul FreekeCustomer success @ Global Hardware Solutions
 • "Online Succes reikt automatisch leads aan die bij opvolging via de telefoon ook aangeven daadwerkelijk interesse te hebben."
  Wouter VonkWouter VonkMarketing Manager Simpled Card
 • "Met Online Succes komen sales en marketing echt dichter bij elkaar! Zo krijg je inzicht op twee niveaus: je weet wie je website bezoekt en kan daar dus gepaste actie op nemen, én je leert binnen welke branches je boodschap aanslaat. Voor ons en onze klanten waardevolle informatie die tot nieuwe klanten leidt. Zo simpel is het."
  Rogier van der VeenRogier van der VeenStrategy Director Caldera Group
 • "Bij online succes heeft ons succes oprecht de hoogste prioriteit. Geen support vraag is te veel en ik voel me altijd VIP. They walk the talk!"
  Marieke PostMarieke PostMarketing Manager EcoChain Technologies

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan

Bekend van