SalesFeed alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor SalesFeed? Dan ben je hier op het juiste adres. Ondanks dat SalesFeed een prima oplossing is kunnen we ons voorstellen dat je opzoek bent naar een alternatief. Bijvoorbeeld omdat je hun prijzen te hoog vindt of omdat je een vervelende ervaring met ze hebt gehad.

Wellicht denk je dat Online Succes en SalesFeed niet veel van elkaar verschillen? Beide oplossingen herkennen tenslotte allebei jouw website bezoekers. Toch zijn er grote verschillen. Op deze pagina lees je er meer over.

Waarom Online Succes?

 • Kwaliteit boven kwantiteit
 • Herken zakelijke bezoekers (bedrijven) èn personen die je website bezoeken
 • Lead nurturing via e-mail
 • Meer dan 18 integraties
 • Gunstigere prijsstelling
 • Super klantvriendelijk team

1. Kwaliteit boven kwantiteit

Veel IP herkenning bedrijven zoals SalesFeeds vertellen je dat zij de meeste bedrijven herkennen. Helaas zegt dat niet zoveel over de kwaliteit van hun IP herkenning.

Steekproeven met SalesFeed laten zien dat zij IP-gegevens van de websitebezoeker niet altijd aan het juiste bedrijf koppelen. Hierdoor denk jij dat je een nieuwe lead te pakken hebt, terwijl het bedrijf in kwestie nooit jouw website bezocht. Zonde van jouw tijd en van het bedrijf dat jij vervolgens benadert.

Sinds 2014 focussen wij op de kwaliteit van onze IP herkenning. Zo hebben wij onder andere een proactieve matchings motor die wekelijks alle IP-adressen in Nederland opnieuw matcht naar een bedrijfsprofiel. Dit is een unieke oplossing en zorgt er voor dat onze data actueel blijft. Daarnaast hebben we een intelligent validatie team dat steekproefsgewijs onze matches van IP-adres naar bedrijf controleert om zo de kwaliteit van onze IP herkenning te waarborgen.

2. Herken ook de persoon die je website bezoekt

Een groot verschil met SalesFeed is dat Online Succes je ook in staat stelt om daadwerkelijk de persoon te herkennen die jouw website bezoekt. Je hoeft hiermee nooit meer gissen wie de site bezocht. Deze herkenning is AVG proof en werkt op basis van een cookie en een interactie met jouw website. Denk aan het invullen van een contactformulier of het downloaden van een whitepaper. Online Succes vangt deze formulieren eenvoudig op. Vervolgens maakt het automatisch het contact aan in jouw account en zie je welke pagina’s zijn bekeken.

3. Lead nurturing via e-mail

Nadat Online Succes een persoon herkent, volg je hem of haar gemakkelijk op via e-mail. Dit noem je ook wel een drip campagne. Met soort campagnes verhoogt Online Succes de productiviteit en bespaar je kostbare tijd. En middels lead scoring van Online Succes krijgt je team het inzicht om enkel die persoon op te volgen die echt interesse toont.

4. Meer dan 18 integraties

Waar Online Succes zich als alternatief voor SalesFeed ook in onderscheidt zijn de integratiemogelijkheden. Inmiddels zijn er meer dan 18 integraties en integreert Online Succes met de meest gebruikte CRM’s systemen.

Daarnaast legt onze Google Ads integratie direct de juiste link tussen betaalde kliks en herkende bezoekers. Het stelt je in staat om het budget van jouw Google Ads campagnes te optimaliseren en nog beter te laten renderen.

Wat ook helpt bij een fijne integratie van Online Succes in jouw bedrijfsprocessen is ons gratis onboarding proces. Je krijgt één uur persoonlijke begeleiding door een van onze teamleden en daarnaast uitgebreide documentatie.

5. Gunstigere prijsstelling

Onze prijzen zijn gebaseerd op het aantal bedrijven en contacten dat onze software herkent. Dit in tegenstelling tot SalesFeed. Bij hun reken je af op basis van het aantal pageviews die zij per maand op je website registeren. Op deze manier betaal je ook voor bezoekers die niet herkend zijn en dat vinden wij niet fair. Bij ons maakt het ook niet uit hoeveel pagina’s een bedrijf bezoekt.

We bieden licenties aan op kwartaal- of jaarbasis. Kies je voor een jaarvariant dan belonen we je met een korting. Opzeggen kan zelfs tot één dag voordat je huidige licentieperiode eindigt.

6. Super klantvriendelijk team

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden willen wij dat klanten online succesvol zijn. Om dat te bereiken is een klantvriendelijk team dat altijd voor je klaar staat cruciaal.

En dit is misschien wel het belangrijkste argument om voor Online Succes te kiezen. We gaan voor onze klanten door het vuur en zijn pas tevreden wanneer onze klanten groeien.

Probeer ons alternatief voor SalesFeed vandaag nog

Ben je opzoek naar een SalesFeed alternatief en nieuwsgierig hoe je Online Succes als extra lead kanaal inzet? Met plezier geven we je 30 dagen gratis toegang tot de software om alles uit te proberen. Zonder dat je ergens aan vast zit natuurlijk.

Ook delen we graag onze kennis over lead generatie tijdens een demo. Na het aanmaken van je proefaccount plan je hier eenvoudig een demo in. Door Online Succes zelf uit te proberen maak je na 30 dagen zelf een wel overwogen besluit om over te stappen.

Probeer Online Succes vandaag nog 30 dagen gratis uit, je zit nergens aan vast.

Online Succes gratis proberen?  Start jouw proefaccount »

Meer dan 600 bedrijven vertrouwen op Online Succes


 • "Bij online succes heeft ons succes oprecht de hoogste prioriteit. Geen support vraag is te veel en ik voel me altijd VIP. They walk the talk!"
  Marieke PostMarieke PostMarketing Manager EcoChain Technologies
 • "Met Online Succes komen sales en marketing echt dichter bij elkaar! Zo krijg je inzicht op twee niveaus: je weet wie je website bezoekt en kan daar dus gepaste actie op nemen, én je leert binnen welke branches je boodschap aanslaat. Voor ons en onze klanten waardevolle informatie die tot nieuwe klanten leidt. Zo simpel is het."
  Rogier van der VeenRogier van der VeenStrategy Director Caldera Group
 • "Online Succes is een onmisbaar instrument voor elk B2B bedrijf om nieuwe klanten mee te vinden."
  Nico MaessenNico MaessenGrowth Strategist, Ondernemer, Adviseur
 • "Online Succes reikt automatisch leads aan die bij opvolging via de telefoon ook aangeven daadwerkelijk interesse te hebben."
  Wouter VonkWouter VonkMarketing Manager Simpled Card
 • "Alsof je dagelijks een pot met goud in je inbox krijgt."
  Leopold van OostenLeopold van OostenCo-owner Legalloyd
 • "Met Online Succes ervaar ik snelheid en gemak in ons lead generatie proces"
  Jeroen van der ToornJeroen van der ToornDirecteur Global Hardware Solutions

 

Een nieuw leadkanaal voor sales

30 dagen gratis  •  Upgrade vanaf € 39 p/m

Maak jouw proefaccount »

Bekijk alle prijzen