Online Succes één van de beste e-Business bedrijven van 2018

Online Succes één van de beste e-Business bedrijven van 2018

Vol trots lazen wij de resultaten van de nieuwste editie van de Emerce100 waarin Online Succes vanuit het niets in een keer op een gedeelde 2e plek is binnenkomen in de categorie Analytics & optimalisatie software. Hiermee behoren wij tot één van de beste e-Business bedrijven van 2018.

Co-founder Alex Vermeule: “Het is super om bevestiging uit de markt te ontvangen dat we grote waarde toevoegen en hiermee tot de top van marketing software in Nederland behoren.

De Emerce100 is een imago-onderzoek onder beslissers in online marketing, ICT en e-business naar de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche. Het onderzoek is in samenwerking met Motivaction uitgevoerd onder ruim 50.000 lezers van Emerce. Het volledige overzicht van de Emerce100 lees je bij Emerce.

Ook nieuwsgierig naar onze toegevoegde waarde? Start dan direct het gratis proefaccount en zet koers naar succes!

Frank is mede-oprichter van Online Succes en heeft eind 2019 zijn taken neergelegd om zich te concentreren op zijn andere bedrijven en zijn familie. Zijn online marketing kennis deelde hij graag via e-books en blog artikelen zoals deze.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*