Diensten

Wil jij het gebruik van Online Succes in jouw bedrijf naar een hoger plan tillen? Of wil je met Online Succes een leadcampagne opzetten en weet je niet waar te beginnen? De diensten van Online Succes bieden je professionele begeleiding om alles uit jouw licentie te halen.

Voordelen van de Online Succes diensten

De diensten van Online Succes zijn speciaal ontwikkeld voor professionals in b2b marketing & sales. In het kort zijn dit de belangrijkste voordelen:

  • krijg begeleiding van de bron: de marketing consultants van Online Succes;
  • creëer snel nieuwe verkoopkansen voor jouw team(s);
  • verhoog gemakkelijk jouw marketing en sales rendement;
  • volledige outsourcing, incl. de productie van content.

We kennen verschillende soorten diensten, afhankelijk van jouw wensen:

Workshop Online Succes

Tijdens een middag boordevol tips en voorbeelden uit de praktijk, inspireren de Online Succes professionals jouw marketing- en salesteam om nog effectiever leads te genereren. Na afloop weten marketing en sales hoe ze Online Succes optimaal kunnen benutten voor het vinden van nieuwe klanten en verkoopkansen én hoe ze die op kunnen volgen.

Alles-in-één leadcampagne voor jouw salesteam

Om leads te genereren ontwikkelt Online Succes samen met jou een complete online marketingcampagne voor één specifieke product-marktcombinatie. We produceren een factsheet + ebook en promoten deze via diverse kanalen. Ook richten we de automatische opvolging via e-mail in. In korte tijd creëer je extra bezoekers en nieuwe verkoopkansen voor jouw salesteam.

Content abonnement

Valt het schrijven van blogs, ebooks of andere publicaties je zwaar? Online Succes helpt je graag aan unieke, professionele content. Met dit abonnement ontvang je minimaal 1 blogartikel per maand om te gebruiken in je nieuwsbrief of nurture campagne. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden zoals het produceren van  ebooks, factsheets en infographics.

Meer informatie?

We helpen je graag de diensten te kiezen die aansluit bij de behoeften van jouw organisatie. Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op om jouw wensen te bespreken.