Disclaimer

Online Succes werkt uiterst zorgvuldig bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.

Online Succes aanvaardt daarom geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden op deze website op welke manier dan ook.

De informatie en aanbevelingen die op deze website staan, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving door ons worden gewijzigd.

Informatie van derden

Online Succes is niet verantwoordelijk voor hetgeen bezoekers op onze site en blog plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Online Succes kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van de website. Wij streven er wel naar om dit te beperken. Meer informatie over de omgangsvormen op onze website vind je op onze etiquette pagina.

Op OnlineSucces.nl staan links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de manier waarop deze sites omgaan met uw privacy, noch de inhoud van deze sites.

Vragen?

Heeft u vragen over deze Disclaimer, neem dan contact met ons op.