E-mail marketing automation

De B2B Leadgeneratie GidsE-mail marketing is een veelgebruikte manier om beter contact met klanten of potentiële klanten te onderhouden. Het is namelijk eenvoudig om uit te voeren en de resultaten zoals ‘opens’ zijn eenvoudig bij te houden. Het is echter een stuk lastiger om goede e-mail marketing uit te voeren. De meeste mensen gooien namelijk een reclame e-mail of nieuwsbrief direct weg! Met e-mail marketing automation zorg je voor relevante, persoonlijke e-mails met de informatie die mensen wél willen lezen.

E-mail marketing automation werkt voor iedereen

Leads zijn mogelijke klanten die een zekere mate van interesse in jouw product of dienst hebben. Maar hoe maak je nu van een lead een klant? Eén op één e-mailmarketing is hier een ideale manier voor. Je kunt met e-mail marketing automation heel snel persoonlijke e-mails versturen. E-mail marketing automation houdt namelijk het gedrag van leads op jouw website en daarbuiten bij. Daarmee kun je zien waar elke lead precies naar op zoek is. Stel je verkoopt anti-virus oplossingen. Misschien wil de ene lead dan wel een anti-virus oplossing voor een corporate bedrijf met vestigingen in verschillende landen, terwijl de ander juist een anti-virus oplossing zoekt voor een MKB-bedrijf. Het is dan niet slim om naar beide leads dezelfde informatie te sturen. Met e-mail marketing automation zorg je ervoor dat iedere lead de juiste content ontvangt die precies aansluit op de wensen van deze lead.

Maar e-mail marketing automation kan nog veel meer

Naast het sturen van persoonlijke content naar leads van wie je het e-mailadres hebt, kun je nog veel meer met e-mail marketing automation. Je houdt namelijk ook precies bij wat het resultaat van jouw e-mail marketing is. Wie weet blijkt deze nieuwe manier van e-mails versturen wel een stuk succesvoller dan eerst. En dat het werkt, blijkt wel uit de resultaten van andere bedrijven. Zo zorgt persoonlijke e-mail marketing voor bijna 50% meer succesvolle leads. Sommige bedrijven in Amerika hebben door marketing automation in nog geen jaar hun rendement met 10% verhoogd! En daar is gebleken dat persoonlijke e-mails door e-mail marketing automation zelfs achttien keer zoveel rendement hebben dan een standaard e-mail.

Dit zijn natuurlijk ongelooflijke getallen, waar jij ook gebruik van kunt maken. Met de e-mail marketing automation software van Online Succes zorg je voor een betere relatie tussen jou en jouw potentiële klanten. Het lijkt misschien alsof persoonlijke e-mail marketing een hoop werk is. Maar de software van Online Succes bespaart je juist een hoop tijd en moeite. Je hebt overzicht over alles wat met e-mail marketing te maken heeft, wat je rust en vertrouwen geeft. Door onze software in jouw bedrijf te implementeren kun je jouw e-mail marketing persoonlijk en automatisch uitvoeren. Dat is een ideale manier om zo veel mogelijk leads te overtuigen om klant te worden.

Meer over:

E-mail marketing automation proberen?  Vraag gratis proefaccount aan

Meer dan 2.000 bedrijven vertrouwen op Online Succes


Werkt samen met de apps die je al gebruikt


 • "Online Succes levert ons elke dag nieuwe relevante leads op een presenteerblaadje aan."
  Hans-Willem de LintHans-Willem de LintCommercieel directeur @ Mttm.nl
 • "Online Succes is een no-brainer als je meer klanten wilt."
  Nico MaessenNico MaessenCo-founder & Managing Partner Oogst online
 • "Met Online Succes ervaar ik snelheid en gemak in ons lead generatie proces"
  Jeroen van der ToornJeroen van der ToornDirecteur Global Hardware Solutions
 • "Het team van Online Succes is extreem service gericht en helpt je inhoudelijk ook echt stappen te maken met lead generatie".
  Paul FreekePaul FreekeCustomer success @ Global Hardware Solutions
 • "Met Online Succes komen sales en marketing echt dichter bij elkaar! Zo krijg je inzicht op twee niveaus: je weet wie je website bezoekt en kan daar dus gepaste actie op nemen, én je leert binnen welke branches je boodschap aanslaat. Voor ons en onze klanten waardevolle informatie die tot nieuwe klanten leidt. Zo simpel is het."
  Rogier van der VeenRogier van der VeenStrategy Director Caldera Group
 • "Alsof je dagelijks een pot met goud in je inbox krijgt."
  Leopold van OostenLeopold van OostenCo-owner Legalloyd

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan

Bekend van