Partnerprogramma

Wil jij klanten adviseren over het gebruik van Online Succes en contact leggen tussen ons en de eindklant? Of wil je Online Succes integraal aanbieden als onderdeel van jouw dienstverlening? Het partnerprogramma van Online Succes biedt deze mogelijkheden en combineert dit met ondersteuning voor een succesvolle samenwerking.

Voordelen van het Online Succes partnerprogramma

Ons partnerprogramma is speciaal voor internet- en marketingbureaus en andere professionals in marketing & sales. Jouw klanten online succesvol maken? Wij helpen je daar graag bij. In het kort zijn dit de belangrijkste voordelen:

  • Creëer nieuwe leads voor jouw klanten
  • Geef een interessante korting aan jouw klant, of
  • Krijg inkoopvoordeel bij afname van meerdere licenties
  • Verdeel je licenties onder jouw klanten tegen tarieven die je zelf bepaalt
  • Krijg nieuwe leads aangereikt voor jouw bureau
  • Verhoog het marketing en sales rendement van jouw klanten

We kennen verschillende soorten partnerships, afhankelijk van jouw wensen, bedrijfsomvang en dienstverlening:

Referral partnership

Als referral partner adviseer jij klanten en ben je ambassadeur van Online Succes. Wij ondersteunen jou met relevante informatie en documentatie. De klant sluit een contract met Online Succes en krijgt voor altijd 10% korting op de factuur omdat jij de klant hebt doorverwezen.

Reseller partnership

Als reseller partner is Online Succes integraal onderdeel van jouw dienstverlening. Je koopt met voordeel centraal abonnementen in, die je verdeelt onder jouw klanten tegen tarieven die je zelf bepaalt. Met de partner user interface beheer je gemakkelijk en snel al jouw accounts en krijgt je nauwkeurig inzicht in het verbruik. Het reseller partnership kent drie niveaus, allen met een interessant geprijsde partnerlicentie en aangepaste tarieftabel voor jouw klantlicenties.

Waarom partneren met Online Succes?

Als partner van Online Succes biedt jouw bedrijf de meest accurate lead herkenning in combinatie met diepgaande bedrijfs- en persoonsinformatie, geïntegreerd in een krachtige online applicatie. Het Online Succes partnerprogramma biedt een snelle en gemakkelijke samenwerking die je meer business en omzet oplevert. Je krijgt alle kennis die je als partner nodig hebt, incl. een vast aanspreekpunt in de vorm van een partner succes manger. Met Online Succes ontdekken jouw klanten nieuwe verkoopkansen via hun website, bied je nog meer toegevoegde waarde en inzicht in het rendement van jouw marketing inspanningen en besparen zij kostbare tijd in hun lead proces.