Caldera Group

Klanten creëren, ontwikkelen en vasthouden. Dat zijn de belangrijkste opdrachten van iedere commerciële organisatie. Dat was nog niet zo lang geleden redelijk eenvoudig. Hoe meer je de wereld in stuurde, hoe beter je verkoopresultaten waren. Maar die tijden zijn veranderd! Toenemende concurrentie, globalisering, digitalisering en (zeer) goed geïnformeerde klanten zetten de verhoudingen tussen aanbieders en afnemers steeds meer op scherp. De tijd van producten verkopen is definitief voorbij. Waarde leveren is het nieuwe adagium. De impact hiervan is vaak groter dan op het eerste gezicht lijkt. Het betekent voor veel organisaties een 180 graden omslag van productgericht naar klantgericht denken én handelen.

Caldera Group helpt

Caldera Group helpt organisaties met het formuleren van antwoorden op deze veranderingen. Op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau. Samen bouwen we aan een systeem wat meer grip zal bieden op het grillige koopproces en zodoende meer resultaat oplevert.

Met Online Succes komen sales en marketing echt dichter bij elkaar! Zo krijg je inzicht op twee niveaus: je weet wie je website bezoekt en kan daar dus gepaste actie op nemen, én je leert binnen welke branches je boodschap aanslaat. Voor ons en onze klanten waardevolle informatie die tot nieuwe klanten leidt. Zo simpel is het.

Laat Caldera Group contact met je opnemen

Caldera Group - partner van Online Succes
Rogier van der Veen - Caldera Group - partner van Online Succes

Rogier van der Veen
Strategy Director

085 4 85 1000

Arnhemseweg 2
3817 CH Amersfoort

Plan routewww.calderagroup.com
2016
Platinum
 Marketing bureau
 Outsourced marketing
 Noord-Holland, Utrecht

Alles weten over hoe je B2B leads genereert?

Ja, ik ben akkoord dat ik e-mails van Online Succes ontvang

Download dan de gratis Ultieme B2B leadgeneratie gids met meer dan 60+ pagina’s over:

  • De exacte stappen om continu online leads te genereren
  • Hoe je jouw leads uiteindelijk in sales verandert
  • Hoe NXP Semiconductors, CustomerGauge en PerfectView succesvol leads genereren