Groeiviseur

Wil je jouw organisatie laten groeien in het digitale tijdperk, zonder de kosten van traditionele agencies en consultancybureaus? Groeiviseur is de oplossing. Maak kennis met mij, Reinier Willems, jouw full-stack marketeer, projectmanager en Groeiviseur. Als jouw vaste aanspreekpunt, draag ik de eindverantwoordelijkheid voor jouw project. Samen met mijn netwerk van toonaangevende experts tillen we jouw organisatie en omzet naar een hoger niveau. Strategie en executie in actie!

Gestructureerd groeien en bijsturen

We beginnen met een pragmatische inventarisatie van waar de organisatie staat en waar deze naartoe wil. Daarna definiëren we de kern van de organisatie – de ‘waarom’, ‘hoe’, en ‘wat’ – als basis voor ons strategisch plan. Samen stellen we jaarlijkse doelen, meetbare resultaten en de benodigde initiatieven vast. Dit herhalen we elk kwartaal en bespreken tweewekelijks de voortgang om obstakels te identificeren en iedereen duidelijkheid te geven over hun verwachtingen. Zo behouden we onze focus, zowel intern als extern.

Samenwerken met de beste vakexperts

Het kan nodig zijn gespecialiseerde experts aan boord te halen om jouw uitdaging aan te pakken. Bij Groeiviseur selecteer ik de beste en meest kostenefficiënte vakexperts die passen bij jouw uitdaging. Dat kan omdat ik mijn jarenlang opgebouwde netwerk inzet en de juiste taal spreek. Samen met jouw interne team(s) zorgen we voor een holistische aanpak waarbij marketing, sales, service en technologie naadloos samenkomen om het maximale groeipotentieel van jouw organisatie te benutten.

Laat Groeiviseur contact met je opnemen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groeiviseur - partner van Online Succes
Reinier Willems - Groeiviseur - partner van Online Succes

Reinier Willems
Groeiviseur

06 55123929

Ritzema Bosstraat 36
2152XG Nieuw-Vennep

Plan routewww.groeiviseur.nl
2023
Zilver
 B2B Sales & Marketing
 360° Sales & Marketing
 Noord-Holland