Bedrijven herkennen: direct nieuwe leads

Herken zakelijke websitebezoekers

Creëer nieuwe verkoopkansen uit anoniem websitebezoek

Stel je eens voor dat je het verkeer op je website kunt converteren naar nieuwe verkoopkansen voordat er zelfs een formulier is ingevuld. Met Online Succes genereer je kwalitatieve leads door bezoeken van bedrijven aan je website te herkennen uit anoniem websiteverkeer. Je salesteam ontdekt zo nieuwe verkoopkansen waarvan ze niet eerder wisten dat ze bestonden.

Door Online Succes te koppelen aan je CRM creëer je een krachtige lead generatie machine waarmee je jouw verkooppijplijn versnelt.

De beste kwaliteit van data

Gebruik je de bedrijven herkenning van Online Succes, dan profiteer je van 8 jaar ervaring met bedrijven herkenning op basis van een IP-adres.

We stoppen dagelijkse veel liefde in onze data en algoritmes. Dit doen we o.a. door onze datasets met de hand te controleren en te verrijken. Ook verwerken wij wekelijkse updates van de Kamer van Koophandel. De kwaliteit en accuratesse van onze bedrijven herkenning is een belangrijke reden dat klanten voor ons kiezen.

Dagelijks een pot met goud in je inbox

Hoe zou het zijn als je elke morgen een lijst ontvangt met bedrijven die interesse hebben in je product of dienstverlening?

Met Online Succes is dit realiteit en begint je dag voorspoedig door de dagelijkse e-mail met daarin het overzicht van leads die je sales team direct kan opvolgen.

 

Identificeer nieuwe verkoopkansen op basis van website bezoek

Met Online Succes zie je real-time wanneer een bedrijf jouw website bekijkt, wat en hoe lang ze naar bepaalde pagina’s kijken en via welke bronnen deze bezoeken plaatst vinden.

Hiermee ontstaat een compleet beeld van de interesse vanuit een bedrijf wat je vervolgens kunt opvolgen met je verkoopteam. Op deze manier identificeer je nieuwe verkoopkansen waarvan je niet eerder wist dat ze bestonden.

 

Maak snel leadlijsten om op te volgen

Creëer een handig overzicht van relevante suspects om op te volgen met behulp van de rolodex van bedrijven.

Gebruik criteria zoals Bedrijfsgrootte, SBI branche, Provincie, Technologie, etc. maak je eenvoudige waardevolle selecties.

Door het overzicht daarna te exporteren heb je snel een mooie lijst van bedrijven om op te volgen.

 

Krijg suggesties voor personen om te benaderen

Vind snel relevante personen binnen het bedrijf dat je website bezocht via het Linkedin suggesties widget. Hiermee krijg je suggesties voor contactpersonen om te benaderen via Linkedin.

De functie werkt op basis van openbare informatie. Het maakt niet uit hoe groot je eigen Linkedin netwerk is en bespaart je kostbare tijd.

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan