Data verrijking

Data verrijking

Bespaar tijd in je lead proces met relevante informatie

Laat data voor je werken. Dit is een belangrijk motto van Online Succes. In onze huidige wereld neem de hoeveelheid data die we met elkaar genereren exponentieel toe. De kunst is om hier relevante informatie van te maken en deze uitdaging gaan we graag voor je aan. Onze zelflerende software algoritmes zijn nonstop voor je bezig om zo veel mogelijk data punten te combineren tot waardevolle informatie waarmee jij direct je sales kunt versnellen.

Krijg contact suggesties

Verspil geen tijd met het zoeken naar de juiste contactpersonen binnen bedrijven en wees niet afhankelijk van de sterkte van je eigen Linkedin netwerk.

Online Succes indexeert en interpreteert openbare informatie zoals websites van bedrijven om jou op het juiste moment suggesties te doen voor mogelijke contacten om op te volgen.

Herken gebruikte technologie

Hoe zou het zijn als je kunt inzien welke technologie een bedrijf gebruikt? Met Online Succes is dit realiteit.

Het platform herkent 180 verschillende software oplossingen die mogelijkerwijs op een bedrijfswebsite zijn geïnstalleerd. Je kunt nu acquireren op basis van gebruikte technologie en is erg waardevol voor IT-bedrijven of internetbureau’s.

 

Automatisch verrijkte contactkaart

Snel de functietitel en sociale media profielen van een contact inzien zonder dat je deze zelf opzoekt en invoert? Online Succes verrijkt contactgegevens automatisch met profielen van diverse sociale media zoals Linkedin en bedrijfsdata van de Kamer van Koophandel. Hiermee bespaar je kostbare tijd en kun je snel bepalen of een contact die online interesse heeft getoond bij jullie dienstverlening of product past.

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan