Lead nurturing

Lead nurturing

Meer warme leads

Stel je eens voor dat je sales team blij wordt van de inspanningen van je marketing team. Met lead nurturing van Online Succes wordt een contact automatisch opgewarmd via e-mail en verhoog je de kwaliteit van leads die je aan sales aanlevert.

Met lead scoring van Online Succes heeft je sales team het inzicht om personen op te volgen die er echt toe doen.

Volg leads automatisch op via e-mail

Verhoog de productiviteit en bespaar kostbare tijd van je sales en marketing team door leads automatisch op te volgen met de juiste informatie via persoonlijke e-mails, ook wel drip campagnes genoemd. Door geautomatiseerd follow-up e-mails te versturen zorg je ervoor dat je gemakkelijk onder de aandacht blijft.

Meer conversies met adaptive content

Hoe zou het zijn als jouw website zich dynamisch aanpast op basis van de persoon en het bedrijf dat je site bezoekt? Met behulp van onze adaptive content plugin toon je eenvoudig relevantere content op basis van criteria zoals de branche, SBI code of aantal medewerkers van een bedrijf. Hiermee sluit jouw boodschap perfect aan bij jouw bezoeker en verhoog je direct de conversies van je site.

Geen WordPress? Gebruik onze personalisatie API en je kunt eenvoudig op elk platform met adaptive content aan de slag.

Herken je warmste leads

En hoe zou het zijn als je weet welke leads je het beste kunt benaderen omdat ze bijna klaar zijn om te kopen? Online Succes scoort automatisch de activiteiten van je leads zodat je sales team weet welke personen echt interesse hebben in je dienstverlening.

Begin vandaag nog met Online Succes

Vraag gratis proefpakket aan

Nieuwsgierig naar andere functies?

Ga naar automatisering