Comments-Policy

We hechten grote waarde aan de dialoog met lezers van onze blog. Daarom maken we gebruik van een reactie systeem onder elk artikel. Hiermee start je als bezoeker heel eenvoudig het gesprek met de auteur van een artikel.

Indien je reactie op een artikel binnen 72 uur niet zichtbaar is, is het waarschijnlijk als spam gemarkeerd. Neem dan alsjeblieft contact met ons op zodat we dit kunnen oplossen.

Let op: Je reactie wordt gemodereerd of verwijderd als deze in strijd is met deze policy.

Comments-Policy van de Online Succes Blog

  • Reactie formulier – je mag als gast anoniem een reactie plaatsen. Wij waarderen des te meer als je een reactie onder je eigen naam plaatst. Het reactie systeem ondersteunt hiervoor ook Gravatar.
  • Reactie spam – Reacties die bepaalde keywords, spam, spam blogs-urls of verdachte informatie vermelden worden verwijderd.
  • Taal en gedrag – Deze blog is ‘familie vriendelijk’ en reacties met aanvallend of ongepast taalgebruik worden aangepast of verwijderd. Anonieme reacties, bedoeld om de auteur in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd. Zie voor meer informatie onze (n)etiquette pagina.
  • Gelimiteerd aantal Links – Reacties met meer dan twee links/urls worden niet altijd direct geplaatst. Het kan daarom even duren voordat je reactie getoond wordt. Elke reactie met meer dan vier links/urls kan worden gemarkeerd als spam.
  • Rechten – De eigenaar van de site, beheerders, redactie en auteurs hebben het recht om elke reactie te bewerken, te verwijderen, te verplaatsen of als spam te markeren. Zij hebben ook het recht om iemand of meerdere personen de mogelijkheid tot reageren of toegang tot de gehele site te ontnemen.
  • Trackbacks zijn reacties – Trackbacks vallen onder deze Comments-Policy en worden als zodanig behandeld.
  • Geblokkeerde reacties – Iedereen die deze Comments-Policy niet respecteert neemt het risico de mogelijkheid tot reageren op artikelen te verliezen en/of toegang tot de gehele site te verliezen.
  • Eigen verantwoordelijkheid – Elke reactie op deze blog is de verantwoordelijkheid van degene die de reactie plaatst en niet de verantwoordelijkheid van de eigenaar, beheerders, redactie of auteurs van Online Succes. Door een reactie te plaatsen, geef je aan dat het je eigen reactie is en dat je Online Succes niet verantwoordelijk stelt voor enige vorm van repercussie, schade of aansprakelijkheid.

Dank je wel voor het lezen!