Comments-Policy

OnlineSucces.nl hecht grote waarde aan de dialoog met haar lezers. Daarom hebben wij uitdrukkelijk gekozen voor een vorm die de interactie met je bevordert. Zo maken wij o.a. gebruik van een geavanceerd reactie systeem genaamd Disqus. Hiermee kunnen bezoekers realtime en heel gemakkelijk de discussie aangaan met de auteurs van de artikelen en met elkaar.

Daarnaast hebben wij er voor gekozen om reactie op de artikelen niet van te voren te modereren. Wij moedigen je aan om je ideeën en reacties te delen!

De reacties worden wel gefilterd door spam filters. Deze technologie is niet perfect en zo nu en dan zal een legitieme reactie als spam worden gerapporteerd.

Indien je reactie op een artikel niet binnen 1 uur zichtbaar is, kan het per ongelijk als spam zijn gemarkeerd. Neemt dan alsjeblieft contact met ons op en informeer naar de status van je reactie. We zullen ons uiterste best doen om dit voor je te corrigeren.

Je reactie zal alleen worden gemodereerd of verwijderd indien deze in strijd is met de Comments Policy  van onze website.

Comments-Policy OnlineSucces.nl

  • Reactie formulier – je kunt als Gast anoniem een reactie plaatsen. Wij waarderen des te meer indien je een reactie onder je eigen naam plaatst. Je kunt hiervoor je identiteit van andere websites zoals bijvoorbeeld Twitter, Facebook of Gravatar gebruiken. 
  • Reactie Spam – Reacties die bepaalde keywords, spam, spam blogs-urls of verdachte informatie vermelden worden gewijzigd of verwijderd. 
  • Taal en gedrag – Deze blog is ‘familie vriendelijk’ en reacties met aanvallend of ongepast taalgebruik, of zo door het team van OnlineSucces.nl wordt opgevat, worden aangepast of verwijderd. Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd. Zie voor meer informatie onze (n)etiquette pagina
  • Gelimiteerd aantal Links – OnlineSucces.nl zal reacties met meer dan twee links/urls niet altijd direct plaatsen. Het kan daarom even duren voordat je reactie getoond wordt. Elke reactie met meer dan vier links/urls kan worden gemarkeerd als spam.
  • Rechten – De eigenaar van de blog, beheerders, editors en auteurs hebben het recht om elke reactie te bewerken, te verwijderen, te verplaatsen of als spam te markeren. Zij hebben ook het recht om iemand of meerdere personen de mogelijkheid tot reageren of toegang tot de gehele site te ontnemen. 
  • Trackbacks zijn reacties – Trackbacks vallen onder deze Comments-Policy en zullen ook als zodanig behandeld worden. 
  • Geblokkeerde reacties – Iedereen die deze Comments-Policy niet respecteert neemt het risico de mogelijkheid tot reageren op artikelen te verliezen en/of toegang tot de gehele site te verliezen. 
  • Eigen verantwoordelijkheid – Elke reactie op deze blog is de verantwoordelijkheid van degene die de reactie plaatst en niet de verantwoordelijkheid van de eigenaar, beheerders, editors of auteurs van OnlineSucces.nl. Door een reactie te plaatsen, geeft je aan dat het je eigen reactie is en dat je OnlineSucces.nl niet verantwoordelijk stelt voor enige vorm van repercussie, schade of aansprakelijkheid.

Dank je wel voor het lezen!