MTTM.nl

MTTM.nl

De uitdaging

Mttm.nl is leverancier van vaste telefonie oplossingen voor de zakelijke markt. In het verleden werd de antwoordkaart gebruikt voor leadgeneratie maar Mttm.nl was op zoek naar vernieuwing op dit vlak.

De oplossing

Mttm.nl evalueerde een aantal spelers in de markt van b2b lead generatie software en koos voor Online Succes vanwege de kwaliteit van data, de integratie met hun CRM en de automatische lead opvolging.

  • "Online Succes levert ons elke dag nieuwe relevante leads op een presenteerblaadje aan."
    Hans-Willem de Lint
    Hans-Willem de LintCommercieel directeur @ Mttm.nl

De case

Mttm.nl is leverancier van vaste telefonie oplossingen voor de zakelijke markt. Hun uitdaging was om nieuwe manieren van leadgeneratie te implementeren zonder dat hun account managers overladen werden met extra ’tooling’. Daarom was integratie met hun Salesforce CRM een vereiste.

De oplossing

De winst voor Mttm.nl is ontstaan door de bedrijven herkenning en automatische lead opvolging van Online Succes. Hiermee worden leads op een presenteerblaadje aangeleverd die hun sales managers vervolgens eenvoudig vanuit hun Salesforce opvolgen. De conversie op deze leads is 50% hoger dan leads die voorheen koud werden benaderd. Mttm.nl heeft op deze manier een zeer effectief instrument om hun bedrijf te laten groeien.

Begin vandaag nog met Online Succes

Vraag gratis proefpakket aan