Externe e-mail tracking

Externe e-mail tracking

Weet wat er gebeurt nadat je een e-mail verstuurt

Met de externe e-mail tracking van Online Succes verander je de e-mails die jij dagelijks via Gmail, Outlook of andere (marketing) systemen verstuurt in een perfect hulpmiddel om de interesse van jouw leads en klanten te bepalen.

Wanneer iemand via een Online Succes link je site bezoekt, maakt de software een ‘vingerafdruk’ en scoort Online Succes vervolgens het gedrag van deze persoon.

 

Herken personen met de meeste interesse

Stel je eens voor dat je weet hoe interessant een lead jouw e-mail vindt. Met Online Succes is dit realiteit. Wanneer iemand via een Online Succes link je site bezoekt, maakt de software een ‘vingerafdruk’ op basis van een cookie en scoort vervolgens het gedrag van deze persoon. Op basis van deze score weet jouw sales team precies wie zij het beste kunnen opvolgen.

 

Voor sales èn marketing e-mails

Het opstellen van een trackinglink is super eenvoudig en werkt met elk e-mailsysteem of -programma. Gebruik het voor 1:1 sales e-mails of in combinatie een e-mail marketing oplossing, het gaat je zeker meer inzicht geven in de interesse van jouw leads.

 

Verrijk automatisch de contactkaart

Jij wil toch ook gegevens van een contact inzien zonder dat je deze zelf opzoekt of invoert? Online Succes verrijkt de contactkaart automatisch met informatie van openbare websites en sociale media zoals Linkedin en Facebook. Hiermee bespaar je kostbare tijd en beschik je snel over relevante contactgegevens. Vervolgens kun je zelf bepalen of je een contact opvolgt of dat dit juist zonde van de tijd is.

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan