Herken personen op je website

Personen herkenning

Herken personen op basis van een interactie met je website

Stel je eens voor dat je personen herkent die jouw website bezoeken en interesse hebben in jouw product of dienstverlening. Iedereen die een interactie heeft met jouw website kun je met Online Succes automatisch herkennen en opvolgen. Het platform geeft punten aan het gedrag zoals bekeken pagina’s of geopende e-mails zodat het vervolgens de warmste leads snel en gemakkelijk overdraagt naar sales.

Combineer personen herkenning van Online Succes met een automatisering en je hebt een lead generatie motor waar je blij van wordt.

 

Verrijk automatisch contactgegevens

Snel de functietitel, bedrijfsgegevens en sociale media profielen van een contact inzien zonder dat je deze zelf opzoekt en invoert? Online Succes verrijkt contactgegevens automatisch met profielen van diverse sociale media zoals Linkedin en bedrijfsdata van de Kamer van Koophandel. Hiermee bespaar je kostbare tijd en kun je snel bepalen of een contact die online interesse heeft getoond bij jullie dienstverlening of product past.

 

Weet wat er gebeurt nadat je een e-mail verstuurt

Met de externe e-mailtracking van Online Succes verander je de e-mails die jij dagelijks via Gmail, Outlook of andere (marketing) systemen verstuurt in een serieus hulpmiddel om de interesse van jouw leads en klanten te bepalen. Wanneer iemand via een Online Succes link je site bezoekt, maakt de software een ‘vingerafdruk’ en scoort Online Succes vervolgens het gedrag van deze persoon.

 

Breng je formulieren tot leven

Verspil geen tijd met het ontwikkelen van nieuwe landingspagina’s maar gebruik wat je hebt! Via onze WordPress plugins koppel je jouw bestaande formulieren eenvoudig aan je Online Succes account en heb je direct profijt van personen herkenning.

Geen WordPress? Via onze API koppel je elke formulieren oplossing binnen 3 minuten aan je jouw Online Succes account.

 

Score automatisch de interesse van personen

Stel je eens voor dat je inzicht hebt in de interesse van personen. Met Online Succes is dit realiteit. Het systeem geeft automatisch punten aan de activiteiten van je contacten zodat je weet wie je sales team het beste kan opvolgen.

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan