Hoe kun je eenvoudig websitebezoekers achterhalen?

Wist je dat maximaal 5% van de bezoekers van je website ook daadwerkelijk contact met je opneemt? Dat betekent dat maar liefst 95% je website verlaat zonder iets te doen. Onderzoek laat zien dat ongeveer 55% van je bezoekers je website binnen 15 seconden verlaat omdat jouw producten of diensten niet bij ze passen. Dan houd je nog steeds zo’n 40% over die wél interessant voor je zijn. Hoe kun je eenvoudig achterhalen wie deze websitebezoekers nu daadwerkelijk zijn?

Word een digitale Sherlock Holmes

Wanneer je zelf een website bezoekt dan laat je een spoor van informatie achter. Een voorbeeld hiervan is je IP-adres of een cookie. Door openbare informatie over een IP-adres te koppelen aan bedrijfsgegevens, ontstaat interessant inzicht welke bedrijven je site bezoeken. De software van Online Succes herkent zo welke bedrijven je website bezoeken en verrijkt deze informatie met de grootste bedrijfsinformatie database van Nederland: de Kamer van Koophandel.

Websitebezoekers achterhalen Sherlock Holmes

Niet iedere website bezoeker is als bedrijf te herkennen. Je website ontvangt ook bezoekers die zich bijvoorbeeld vanaf thuis aan het oriënteren zijn. Het is niet verstandig de IP-adressen van consumenten internetaansluitingen te koppelen aan een bedrijf. Online Succes stelt je toch in staat om deze personen te herkennen. De randvoorwaarde is dat zij een interactie met je website hebben zoals het downloaden van een ebook of whitepaper. Op deze manier kun je eenvoudig achterhalen welke bedrijven en personen jouw site bezoeken, je wordt als het ware een digitale Sherlock Holmes!

Veel meer dan de bedrijfsnaam en contactgegevens

Met alleen een bedrijfsnaam en contactgegevens kun je natuurlijk al aan de slag. Online Succes geeft je echter nog veel meer informatie over je websitebezoekers. Denk bijvoorbeeld aan bezochte pagina’s en de bron die gebruikt werd om jouw website te bezoeken. Maar ook branche informatie, verrijkte ontactinformatie (DMU), sociale media profielen, aantal werknemers en omzetgegevens heb je tot je beschikking. Zo heb je alle informatie binnen handbereik om bedrijven en personen die interesse hebben in je product of dienstverlening als warme lead binnen te halen. Je ontvangt de informatie gewoon in je mailbox en je kunt het zelfs automatisch in je CRM systeem plaatsen.

Websitebezoekers achterhalen én opvolgen

Met alle benodigde informatie van geïnteresseerde bedrijven en personen kun je direct aan de slag om ze op te volgen. Persoonlijk nabellen geeft over het algemeen de grootste kans op succes, omdat je dan tijdens het gesprek direct kunt inspringen op de interesses van je lead. Door na het telefoongesprek een informatieve e-mail te sturen met bijvoorbeeld e-book of whitepaper, verhoog je wederom de kans op succes. Vervolgens kun je met de personenherkenning van Online Succes daadwerkelijk zien of de persoon die je gesproken hebt echte interesse heeft en zo het lead proces verder ondersteunen.

Eenvoudig websitebezoekers achterhalen?   Vraag gratis proefaccount aan

Meer dan 2.000 bedrijven vertrouwen op Online Succes


Werkt samen met de apps die je al gebruikt


Waarom klanten van ons houden

 • "Online Succes reikt automatisch leads aan die bij opvolging via de telefoon ook aangeven daadwerkelijk interesse te hebben."
  Wouter VonkWouter VonkMarketing Manager Simpled Card
 • "Bij online succes heeft ons succes oprecht de hoogste prioriteit. Geen support vraag is te veel en ik voel me altijd VIP. They walk the talk!"
  Marieke PostMarieke PostMarketing Manager EcoChain Technologies
 • "Online Succes levert ons elke dag nieuwe relevante leads op een presenteerblaadje aan."
  Hans-Willem de LintHans-Willem de LintCommercieel directeur @ Mttm.nl
 • "De koppeling tussen Salesforce en Online Succes bespaart ons kostbare tijd."
  Anne-Susan van EssenAnne-Susan van EssenInside sales & marketing HR2day
 • "Alsof je dagelijks een pot met goud in je inbox krijgt."
  Leopold van OostenLeopold van OostenCo-owner Legalloyd
 • "Online Succes is een no-brainer als je meer klanten wilt."
  Nico MaessenNico MaessenCo-founder & Managing Partner Oogst online

Begin vandaag nog met Online Succes   Vraag gratis proefaccount aan

Bekend van