Workshop Van Leads naar Sales

header-workshop
Ben je op zoek naar nieuwe klanten en weet je nog niet precies hoe je dat kunt aanpakken? Vraag je je af wie je precies kunt benaderen om jouw producten of diensten aan te bieden? Dan is de workshop Van Leads naar Sales echt iets voor jou!

De workshop heeft tot doel je meer resultaat en lol te behalen uit de herkende bedrijven die jouw website hebben bezocht. In 1 middag geven we je de juiste handvatten om een proces te maken van de opvolging van leads om zo meer sales te realiseren volledig gericht op jouw praktijk.

Tijdens deze workshop gaan we diepte in op de volgende onderwerpen:

  • Het proces van Lead naar Sale in de praktijk
  • Hoe vind ik altijd de juiste contactpersonen?
  • Vol zelfvertrouwen je telefonische afspraak maken met je potentiële klant: Mindset, aanvalszin, omgaan met bezwaren
  • Hoe vergroot je je scoringskansen?

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die zich met sales bezighoudt en concreet aan de slag wil met het opvolgen van leads. We hebben een kleine, exclusieve groep en afhankelijk van de ervaringen en vragen passen we de inhoud aan. De inhoud van de workshop is dus niet standaard maar dynamisch en toegespitst op de groep.

Jouw trainers: Frank Husmann & Gerard Zegers

frank-profileFrank is mede-oprichter van Online Succes en deelt graag zijn kennis over leadgeneratie via workshops en webinars. Daarnaast is Frank auteur van verschillende online marketing boeken. Samen met Gerard heeft hij – voor de start van Online Succes – veel salestrainingen gegeven aan kleine en grote bedrijven.
 

profiel-foto-gerard-zegersGerard is na zijn studies Psychologie en Informatica werkzaam geweest als ICT-er en organisatie adviseur. In deze functies deed hij op commercieel gebied veel ervaring op. Bij Krauthammer International heeft hij als trainer/accountmanager deze kennis en ervaring uitgediept. De afgelopen 20 jaar heeft hij zich als zelfstandig trainer/coach gespecialiseerd in het succesvol contact leggen met nieuwe klanten. Naast het verwerven van praktische vaardigheden legt hij hierbij de nadruk op het vinden van de juiste mindset.

Locatie
Online Succes, Nieuwe Gracht 3, Haarlem
Tijd & Data
Van 14:00u – 17:00u

  • eind maart – datum volgt nog
  • eind april – datum volgt nog

Investering

€ 195,- (ex btw) – max. 10 personen – wees er dus snel bij!

Wil je ook in 1 middag succesvol het proces van leads naar sales onder de knie krijgen?

Schrijf je dan direct in via het formulier hiernaast.

Wat anderen zeggen

“Frank vertelt gepassioneerd over zijn vakgebied en haalt veel praktijkvoorbeelden aan in z’n training, wat het heel beeldend en levendig maakt. Hij brengt complexe zaken op eenvoudige wijze over en maakt dit begrijpelijk voor een ieder.” – Jolanda Bos

“Gisteren een webinar gevolgd van #frankhusmann Interessant. Voor herhaling vatbaar.” – @meerinternetsucces

“Zeer positieve no nonsense trainingsdag ervaren met Gerard.” – Barnoud Vos

“Gerard is zeer to-the-point. Alles is direct in de praktijk toepasbaar.” – deelnemer commerciële training

Schrijf je in via het formulier hiernaast.